Ik kom te snel klaar orgasme uitstellen op x simpele manieren afbeelding 1 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Ik Kom Te Snel Klaar! Orgasme Uitstellen op 3 simpele manieren

Te snel klaarkomen gebeurt als je je orgasme bereikt voordat jij of je partner dat zou willen tijdens de seks. Mannen die last hebben van te snel klaarkomen, komen binnen 1 minuut klaar nadat zij seksueel gestimuleerd zijn, en hebben er zelf niet voldoende controle over en kunnen het daarom ook niet zelf voorkomen.

Last hebben van voortijdig klaarkomen is niet leuk en wil je graag zo snel mogelijk verhelpen. Het kan leiden tot veel frustratie, angst en depressie rondom seks. Ook kan het ertoe leiden dat je seks geheel gaat vermijden, over seks zal gaan piekeren en erg onzeker kan worden over je seksuele prestaties. Dit wil je vermijden door zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor het te snel klaarkomen.

Vroegtijdig klaarkomen komt vaak en bij veel mannen voor en is daarom zeker niet iets om je voor te schamen.

Ik kom te snel klaar orgasme uitstellen op x simpele manieren afbeelding featured - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Train je bekkenbodemspieren – Manier 1

De bekkenbodemspieren zijn de spieren die de ontlasting en het ophouden van de ontlasting mogelijk maken. Het zijn dus belangrijke spieren die je dagelijks gebruikt. Deze spieren hebben ook een seksuele functie.

Het doen van bekkenbodemspieroefeningen voor vroegtijdige ejaculatie zal helpen bij het versterken van de ischiocavernosus- en bulbocavernosus-spieren die zich in het bekkenbodemspiergebied bevinden. Deze spieren bevinden zich rondom en in het gebied van de penis en zijn actief wanneer je opgewonden raakt.

Deze spieren zijn van belang voor de goede functie van je bloedsomloop. Vooral als je voortijdig klaarkomen wil verhelpen, is een goed functionerende bloedsomloop en bloedtoevoer in en rondom de penis van belang. Door deze spieren te trainen, verbeter je deze bloedsomloop in en rondom de penis en kan je ook meer invloed krijgen op het klaarkomen.

Oefeningen die de bekkenbodemspieren trainen noemen we kegeloefeningen. Hieronder lees je de beste kegeloefeningen om controle te kunnen krijgen over je vroegtijdige zaadlozing. Ze zijn makkelijk uit te voeren, kosten niet veel tijd en vereisen geen gespecialiseerde apparatuur.

Kegeloefening 1

  1. Begin deze oefening door op je rug te liggen. Doe dit met je handen plat op de grond en je knieën zo gebogen dat het comfortabel is, met je knieën naar boven gericht.
  2. Probeer nu je penis naar binnen te trekken richting je lichaam. Je kan dit ook doen door te focussen op je navel en je navel naar binnen te trekken naar je ruggengraat. Houd dit vervolgens voor vijf seconden vast en laat het na deze seconden weer los.
  3. Knijp nu de spieren, ofwel spierring, rondom je anus aan alsof je de ontlasting probeert te stoppen. Houd dit weer voor vijf seconden vast en laat het na deze seconden weer los.

Herhaal deze oefening tussen de acht en tien keer en doe drie tot vijf sets. Het is belangrijk dat je de bekkenbodemspieren ten minste drie keer per week traint voor goed resultaat.

Kegeloefening 2

  1. Ga op een comfortabele ondergrond liggen, zoals een bed of yogamat. Ga vervolgens op je zij liggen.
  2. Leg nu een kussen tussen je knieën. Zorg ervoor dat je een kussen gebruikt dat groot en stevig genoeg is om je benen goed genoeg uit elkaar te kunnen spreiden.
  3. Knijp vervolgens je benen samen, houd dit voor vijf seconden vast en laat na deze vijf seconden weer los.

Herhaal stap drie tussen de acht en tien keer en doe drie tot vijf sets. Het is belangrijk dat je tenminste drie keer per week een bekkenbodemspieroefening herhaalt voor resultaat.

Probeer de knijptechniek – Manier 2

Als je al een tijdje op zoek bent naar manieren om vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, ben je deze techniek zeker al een keer tegengekomen. Het is een veelgebruikte en vaak ook effectieve techniek bij het verhelpen van voortijdig klaarkomen.

De knijptechniek om klaarkomen uit te stellen is eigenlijk precies zoals de naam luidt. Tijdens deze techniek knijp je fysiek met je handen de plek waar de ejaculatie uit komt, dicht. Dit doe je voor een paar seconden, totdat het gevoel van het orgasme weggaat. Dan kan je weer verder gaan met het hebben met seks.

Het uitvoeren van de knijptechniek is eenvoudig. Tijdens seks, als je het ‘punt van geen terugkeer’ voelt en denkt dat je een orgasme en/of ejaculatie begint te bereiken, gebruik je je vinger en duim om een kleine hoeveelheid druk uit te oefenen op het gebied waar de eikel van de penis samenkomt met de schacht.

Nadat je voor een paar seconden druk hebt uitgeoefend op deze plek en het gevoel van het krijgen van een orgasme weg is, laat je je vingers weer los. Het is daarna verstandig om ongeveer 30 seconden na het loslaten even niet de penis te stimuleren, en dan zou je weer verder kunnen gaan met het hebben van seks.

Als de techniek de eerste keer niet meteen lukt, dan moet je het waarschijnlijk nog een keer of een paar keren herhalen totdat het echt goed werkt. Het kan ook zijn dat je een paar keer goed moet oefenen voordat het werkt en je de techniek goed onder de knie hebt.

Ik kom te snel klaar orgasme uitstellen op x simpele manieren afbeelding featured - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Het e-book ‘Complete Ejaculatie Controle’ van Drs. Chris Coster – Manier 3

Heb je alles geprobeerd en weet je niet meer wat je moet doen? Door het lezen van het Complete Ejaculatie Conctrole e-book vind je gegarandeerd een manier om het vroegtijdig klaarkomen te verhelpen. Dit boek bevat namelijk duidelijke tips en technieken die je gegarandeerd zullen helpen bij het uitstellen en verhelpen van het te snel klaarkomen.

De methodes die beschreven worden in dit e-book geven positieve resultaten. Na het lezen en toepassen van de technieken konden lezers het langer uithouden in bed, zonder gebruik te maken van dingen als verdovende crèmes en condooms, medicaties zoals erectiepillen en andere technieken die aanbevolen worden en niet werken.

Door het doen van technieken uit het boek zal je seksuele uithoudingsvermogen veranderen, waardoor je eindelijk zonder problemen, stress of angst seks kan hebben. Ook zal het langdurig volgen van deze technieken helpen bij het drastisch en permanent veranderen van je seksuele uithoudingsvermogen.

Tenslotte zal je met de technieken en tips uit het boek je problemen beter begrijpen en jezelf zo goed mogelijk genezen. Dit is erg belangrijk, want je zal het probleem alleen op kunnen lossen en echt goed kunnen genezen als je het probleem ook echt goed begrijpt. Ook helpt het mentaal als je begrijpt waardoor het probleem veroorzaakt wordt, omdat je zo leert te begrijpen dat het niet iets is wat jouw schuld is.

Met dit boek kom je meteen in één keer de beste technieken te weten tegen voortijdig klaarkomen. Het e-book is hier verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten