ejaculatie uitstellen 3 bewezen technieken 2 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Ejaculatie Uitstellen? 3 Bewezen Technieken

Zorgen over seksuele prestaties komen best wel vaak voor.

Voortijdige ejaculatie vindt plaats wanneer een persoon met een penis tijdens het hebben van seks een hoogtepunt, en dus het orgasme, bereikt voordat hijzelf of zijn partner dat zou hebben gewild. Mensen die voortijdig ejaculeren, hebben vaak een orgasme binnen 1 minuut nadat zij seksueel worden gestimuleerd en zijn vaak niet in staat om zelf de ejaculatie uit te stellen.

Voortijdige ejaculatie kan leiden tot frustratie, angst en depressieve gevoelens. Ook kan je hierdoor seks gaan vermijden. Gelukkig zijn er behandelingen en tips die je kunnen helpen.

Wat veroorzaakt voortijdige ejaculatie?

Er zijn veel verschillende oorzaken die voortijdige ejaculatie veroorzaken. Hieronder een lijst van een aantal mogelijke oorzaken:

 • Depressie of angst, met name als het prestaties betreft
 • Angst dat je niet goed seksueel presteert
 • Negatieve seksuele ervaringen
 • Stress
 • Problemen binnen de relatie
 • Relatiestress

Sommige mannen ontwikkelen ook voortijdige ejaculatie doordat ze een erectiestoornis hebben. Bij deze stoornis kan je geen erectie krijgen of behouden, waardoor het hebben van seks soms lastig gaat.

ejaculatie uitstellen 3 bewezen technieken 3 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Tip nr. 1: De knijptechniek

De knijptechniek is een goede manier om te proberen om voortijdige ejaculatie tegen te gaan. Het is namelijk best makkelijk te leren, je hebt er geen extra dingen voor nodig en het kost niks. Om het simpel te zeggen, is het een techniek waarbij je stevig aanknijpt bij de eikel van de penis op het juiste moment om ejaculatie uit te stellen.

De knijptechniek werkt door handmatig te voorkomen dat het sperma het lichaam verlaat, door druk uit te oefenen op de penis. De plek waar je de druk uit moet oefenen, heet het frenulum, ook wel het toompje genoemd. Dit is de plek waar de eikel de schacht van de penis raakt.

Tijdens deze knijptechniek moet je dus tijdelijk stoppen met de seks en op het juiste moment én op de juiste plaats in de penis knijpen. Op deze manier is het mogelijk om de plasbuis genoeg af te sluiten om de ejaculatie uit te stellen en zo langer seks te kunnen hebben.

De knijptechniek tijdens het masturberen:

 1. Probeer jezelf seksueel op te winden en te masturberen totdat je een erectie krijgt. Het kan zijn dat je soms moet pauzeren als je het gevoel al krijgt dat je een orgasme krijgt.
 2. Stop meteen met jezelf seksueel te bevredigen zodra je het gevoel hebt dat je bijna een orgasme krijgt. Plaats je wijsvinger net onder je eikel en plaats je duim op de andere kant van de penis.
 3. Oefen nu druk uit op je frenulum met je duim en wijsvinger. Begin met lichte kneepjes en knijp, naarmate je weet hoe hard je moet knijpen om de ejaculatie uit te stellen, steeds een beetje harder. Houd wel in de gaten dat het geen pijn moet doen.
 4. Blijf de druk uitoefenen op de basis van de penis totdat het gevoel en de drang om te ejaculeren afnemen.

De knijptechniek tijdens seks met je partner:

 1. Het is hierbij belangrijk dat je aan je partner uitlegt en aan je partner laat zien hoe je het frenulum moet afknijpen. Laat het stapsgewijs aan je partner zien en oefen het knijpen zelf een paar keer.
 2. Spreek met elkaar een signaal af, bijvoorbeeld een woord dat je zal roepen als je dicht bij je orgasme bent en het tijd is om de techniek uit te voeren.
 3. Zodra je alle stappen hierboven hebt voltooid, is het tijd om het in het echt te proberen tijdens de seks.
 4. Zodra je tijdens de seks met je partner het gevoel krijgt dat je een orgasme krijgt, dan is het tijd om de knijptechniek uit te voeren.
 5. Wacht altijd 30 seconden voordat je verder gaat met de seks, zodat je zeker weet dat je de knijptechniek succesvol hebt uitgevoerd.

> Snel en voorgoed afrekenen met vroegtijdig klaarkomen? Klik dan hier…

Tip nummer 2: Kegeloefeningen

Komt het bij jou voor dat je te snel klaarkomt en wil je dit graag uitstellen, dan kunnen bekkenbodemoefeningen je hierbij helpen. 

De bekkenbodemspier is de spier die je voelt als je je plas ophoudt. Je voelt dan een spier bij het perineum, het gebied tussen de anus en het scrotum. Bij mannen lopen deze Kegelspieren vanaf het schaambeen tot het stuitje en omringen deze spieren het rectum, de urineblaasopening en de prostaat. Ook is deze spier belangrijk voor het ondersteunen van organen in de buik, het ophouden van je poep en plas, en seksuele handelingen. 

Het trainen van de bekkenbodemspieren kan doormiddel van Kegeloefeningen. Met deze oefeningen krijg je meer controle over deze spieren en maak je ze sterker. Kegeloefeningen zijn bekkenbodemoefeningen vernoemd naar de gynaecoloog die deze oefeningen heeft uitgevonden, Arnold Kegel.

Het doen van een Kegeloefening voor voortijdige ejaculatie zal helpen om de ischiocanernosus-spieren en bulacovernosus-spieren te versterken. Deze spieren bevinden zich namelijk in het bekkenbodemspiergebied rond de penis en zijn actief wanneer je opgewonden raakt.

Met deze oefeningen krijg je meer controle over deze spieren en maak je ze sterker. Er zijn drie algemene Kegeloefeningen: 

 1. Langdurig aanspannen van de spier: de spier herhalend voor tussen de twee en tien seconden aanspannen en loslaten.
 2. Het omlaag duwen van de spier: hierbij druk je de bekkenbodem omlaag.
 3. Snel aanspannen en ontspannen van de Kegelspier.
Retrograde ejaculation 5 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Tip nummer 3: Lees het e-book van Chris Coster: Complete Ejaculatie Controle

Heb je nou deze oefeningen allebei al geprobeerd of zou je graag over nog veel meer oefeningen willen lezen en leren, dan raad ik het sterk aan om dit e-book te lezen. Hierin staan namelijk goede, duidelijke tips en technieken die je zeker weten kunnen helpen bij het uitstellen van vroegtijdige ejaculatie. Duizenden mannen gingen je met veel succes voor.

De methode die beschreven wordt in dit e-book leidt tot de volgende resultaten:

 • Je zal het langer uithouden in bed, zonder verdovende crèmes, medicatie of niet werkende technieken.
 • Je seksuele uithoudingsvermogen zal met deze technieken drastisch en permanent veranderen.
 • Tenslotte zal het je helpen de oorzaken van de vroegtijdige ejaculatie te begrijpen en jezelf helpen genezen.

> Reken vandaag nog af met te snel klaarkomen dmv deze methode

Vergelijkbare berichten