Glijmiddel 1 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

7 Beste Orgasme Vertragende Glijmiddelen Getest

Te snel klaarkomen is ontzettend vervelend. Veel mannen worden hier onzeker van, waardoor ze nog vaker te snel klaarkomen.

“Het is verstandig om eerst alle opties te proberen voor je naar zware medicatie grijpt, dan heb je het minste kans op nare bijwerkingen.”

Natuurlijk heb je dan de neiging om direct naar medicatie te grijpen, omdat dit vaak zeer effectief is. Wij stellen echter voor dat je eerst iets anders probeert. Misschien zijn orgasmevertragende glijmiddelen wel wat voor jou!

Wij hebben voor jullie een aantal orgasmevertragende glijmiddelen getest. In dit artikel lees je alles over deze 7 orgasme vertragende glijmiddelen.

Glijmiddel 2 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Wat zijn orgasmevertragende glijmiddelen?

Iedereen kent natuurlijk wel de normale glijmiddelen: een lubricatiemiddel op olie- of waterbasis om de seks te verbeteren door de vagina en penis wat vochtiger te maken, waardoor er minder frictie ontstaat tijdens de seks.

Benzocaïne en lidocaïne

Er zijn echter ook andere glijmiddelen, namelijk glijmiddelen die orgasmevertragend werken. Deze orgasme vertragende glijmiddelen werken op basis van twee bekende verdovende stofjes: benzocaïne en lidocaïne. Wat deze stofjes doen lees je in het volgende deel van deze tekst.

Glijmiddel 3 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

> Vanavond al afrekenen met je snelle zaadlozing? Klik dan hier…

Benzocaïne

De meeste orgasmevertragende middelen werken op de stof benzocaïne. Benzocaïne is een stofje dat wordt gebruikt voor lokale, snelle en kortdurende verdovingen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor het behandelen vanonder andere:

 • Wratten
 • Aambeien
 • Ontstekingen
 • Uitslag

Benzocaïne is dus niet gemaakt voor het vertragen van orgasmes. Het is daarom ook eigenlijk geen orgasmevertragend middel, al wordt het door sommigen wel zo gebruikt. Het betekent wel dat benzocaïne nooit is getest op de werking op de penis.

Omdat de huid van de penis redelijk gevoelig is, kunnen er bij overmatig gebruik van benzocaïne flinke bijwerkingen optreden. De bijwerkingen van benzocaïne zijn:

 • Huiduitslag of -irritatie
 • Branderig gevoel dat heel intens kan worden
 • Blaren
 • Misselijkheid
 • Zwelling van de penis (niet op de goede manier)

Ook kunnen er bij een overdosis ontzettend gevaarlijke en soms fatale klachten ontstaan:

 • Ademhalingsproblemen
 • Onregelmatige hartslag
 • Epileptische aanvallen
 • Coma of zelfs overlijden

Lidocaïne

Andere orgasmevertragende middelen werken op basis van de werkzame stof lidocaïne. Deze stof werkt hetzelfde als benzocaïne, maar is nog wat zwaarder. Net als benzacoïne is lidacoïne nooit getest als orgasmevertragend middel. De bijwerkingen van lidocaïne lijken erg op die van benzocaïne, maar zijn nog net wat heftiger:

 • Aanhoudend branderig gevoel op de eikel
 • Roodheid van de huid
 • Zwellingen
 • Gapen
 • Rusteloosheid
 • Duizeligheid
 • Slechter horen
 • Spraakstoornissen
 • Moeilijker bewegen
 • Slechter zien

Natuurlijke orgasmevertragende middelen

Natuurlijk zijn er ook niet-chemische orgasmevertragende glijmiddelen. Deze middelen zijn gemaakt op basis van kruiden die verkoelend werken. Hoewel dit verkoelende gevoel niet bij elke man werkt, kan het wel zorgen voor orgasmevertraging. Dit is sowieso het proberen waard, er zijn namelijk veel minder bijwerkingen bij de natuurlijke orgasmevertragende glijmiddelen.

“Natuurlijk kunnen bijwerkingen het soms wel waard zijn, maar waarom zou je het risico nemen als het niet nodig is?”

Glijmiddel 4 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Hoe gebruik je orgasmevertragende glijmiddelen?

Het gebruik van orgasmevertragende glijmiddelen kan op verschillende manieren. Er zijn condooms met orgasmevertragende glijmiddelen, orgasmevertragende sprays, orgasmevertragende gels en orgasmevertragende crèmes.

Orgasmevertragende glijmiddelen in condooms

Orgasmevertragende glijmiddelen in condooms werken heel simpel. Je hoeft niets anders te doen dan je normaal zou doen als je een condoom omdoet.

In het topje van het condoom (waar vaak ook normaal glijmiddel zit) zit een glijmiddel op basis van benzocaïne of lidocaïne. Dit verdooft de eikel een beetje, waardoor jij het langer volhoudt. Het voordeel hiervan is dat het orgasmevertragende glijmiddel niet in aanraking komt met de vagina. De vagina kan namelijk ook verdoofd worden door het glijmiddel.

Orgasmevertragende sprays, gels en crèmes

Orgasmevertragende sprays, gels en crèmes werken niet altijd als glijmiddel. Deze middelen breng je aan op de penis en dan laat je het even intrekken. Je wilt bij deze middelen wel altijd een condoom omdoen, anders verdoof je ook je partner.

“Het grootste nadeel van orgasmevertragende glijmiddelen is dat je altijd moet oppassen dat je de vagina niet verdooft. Draag dus altijd een condoom!”

7 orgasmevertragende glijmiddelen

De markt voor orgasmevertragende glijmiddelen is enorm. Ook zijn er ontzettend veel varianten. Bekende merken zoals Durex verkopen onder andere condooms met benzocaïne. Ook zijn er minder bekende producenten die fantastische orgasmevertragende producten verkopen.

Lees hier alles over de door ons geteste orgasmevertragende glijmiddelen.

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 1: Pjur Superhero Gel/Spray

Pjur Superhero wordt verkocht in twee vormen: als gel en als spray. Dit is prettig, want dan kun je zelf kiezen wat jij prettiger vindt. De informatie over Pjur Superhero is schaars. Hierdoor is het niet helemaal duidelijk hoe betrouwbaar het product is. Het voordeel: het middel bevat geen benzocaïne of lidocaïne, dus dit maakt het in ieder geval veilig!

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 2: Durex Pasante Delay Infinity

Het bekende condoommerk Durex schrikt niet af voor het gebruik van lidocaïne of benzocaïne. Sterker nog, Durex maakt bij meerdere producten gebruik van deze stofjes om mannen te voorzien van een langdurige vrijpartij.

Glijmiddel 5 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Eén van de producten van Durex met orgasmevertragende glijmiddelen is het Durex Pasante Delay Infinity-condoom. De naam van dit product is al ontzettend indrukwekkend; Delay infinity klinkt alsof je net zo lang door kunt gaan als je wilt.

Dit condoom bevat lidocaïne, en hierover schreven wij net nog dat het hartstikke gevaarlijk is. Durex neemt echter weinig risico; het glijmiddel in het condoom bevat maar één procent lidocaïne. Is dit niet erg weinig om plezier van te hebben? Nee! Het werkt écht!

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 3: Bull Power

Bull Power is een orgasmevertragende gel die geen gebruik maakt van lidocaïne of benzocaïne. Toch werkt de gel wel verdovend. De drie ingrediënten, Humulus lupulus-extract, Avena sativa en Mentha piperita-extract, hebben een lichte verdovende werking.

Dit middel kan tot wel 30 minuten lang je orgasme vertragen. Dat is ontzettend lang! Het betekent in ieder geval dat je de controle over je orgasme iets beter in eigen handen hebt.

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 4: Durex Performa

Naast dat Durex orgasmevertragende glijmiddelen op basis van lidocaïne verkoopt, doen ze dat ook met benzocaïne. De Durex Performa-condooms werken precies hetzelfde als de Durex Pasante Delay: in het topje van het condoom zit een klein beetje orgasmevertragend glijmiddel om de eikel te verdoven.

De concentratie benzacoïne is vijf procent. Deze concentratie is hoger dan bij lidocaïne omdat benzocaïne minder agressief is. Met een dosis van vijf procent vormt het gebruik van dit orgasmevertragende glijmiddel geen groot risico. Het belangrijkste is: de condooms werken!

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 5: Secretplay

Secretplay is een natuurlijk orgasmevertragend glijmiddel. Er lijken dan ook geen bijwerkingen op te treden. Bijwerkingen kunnen natuurlijk wel optreden bij allergie voor de ingrediënten.

Secretplay is een glijmiddel op hybride basis. Dit betekent dat het zowel water als olie bevat. Pas hiermee op: sommige condooms kunnen niet goed tegen olie. Het voordeel is dat de ingrediënten van dit glijmiddel niet verdoven maar verkoelen. Dit orgasmevertragende glijmiddel is een gel die goudsbloem, munt en kamille bevat. Het ruikt dus ook nog eens erg lekker!

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 6: INTT orgasmevertragende gel

Het orgasmevertragende glijmiddel van INTT is wederom een orgasmevertragend glijmiddel op basis van kruiden en natuurlijke ingrediënten. Dit zijn de ingrediënten:

 • Water
 • Glycerine
 • Polysorbate-20
 • Hydroxyethylcellulose
 • Sodium Benzoate
 • Sodium Saccharin
 • Menta Arvensis Leaf Oil
 • Phenoxyethanol
 • Eugenia Caryophyllys Flower Oil
 • BHT

Net als Secretplay wordt dit glijmiddel vooral gebruikt voor verkoeling. Dit kan dus heel goed werken, maar niet altijd. Gelukkig zijn er weinig bijwerkingen.

> Snel en voorgoed afrekenen met vroegtijdig klaarkomen? Klik dan hier…

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 7: Safe Performance glijmiddel

Op internet heb ik veel positieve reacties gelezen over dit middel. Dit is echter lastig, want de ingrediënten zijn nergens te vinden en online recensies kunnen natuurlijk nep zijn.

Glijmiddel 6 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Vrees echter niet, ik heb het voor jullie getest. De resultaten? Hartstikke goed. Pas alleen wel op; omdat ik jullie niet meer kan vertellen over de ingrediënten, kun je niet voorspellen of jij allergische reacties kunt krijgen. Probeer dus altijd eerst een beetje en gebruik meer als je nergens last van hebt!

Orgasmevertragend glijmiddel nummer 8: Vitalis Cooling & Delay condooms

Vitalis Cooling & Delay condooms geven eigenlijk al aan wat de werking is van dit product: de condooms verkoelen je penis en vertragen je orgasme. Bij dit product lopen we echter weer tegen hetzelfde probleem aan als eerder: de ingrediënten zijn onbekend.

We kunnen er echter van uit gaan dat deze condooms op natuurlijke basis zijn, omdat ze verkoelend werken. Ook uit de tests kwamen geen nare bijwerkingen én wel een vertraging van het orgasme. Ook is de dosering gedaan door de fabrikant zelf. Hierdoor is het moeilijker om teveel te gebruiken. De dosis zit namelijk in het condoom!

Vergelijkbare berichten