Over ons

Welkom op ikkomtesnelklaar.com. Het platform waar u uiteenlopende informatie, tips en herkenning vindt, m.b.t. problemen op het gebied van vroegtijdig klaarkomen en erectiestoornissen. Diverse ervaringsdeskundigen en specialisten op het gebied van deze seksuele problemen houden de website up to date met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, eigen ervaringen en tips. Wij bieden u zo diverse handvatten om snel en gemakkelijk van deze vervelende klachten af te komen.

Misvattingen en mythes

Er heersen nogal wat mythes rond te snel klaarkomen en erectieproblemen. Vroegtijdige zaadlozing en een erectiestoornis zijn problemen die veel meer mannen treft dan veelal wordt gedacht. Een wetenschappelijk studie in Amerika liet zien dat 1 op de 3 mannen in de leeftijd van 18 – 59 jaar last heeft van een premature ejaculatie (bron). Het is een lastig en vooral vervelend probleem dat het seksleven erg onder druk kan zetten. Ook mentale klachten zoals depressie kunnen hier uit voortvloeien. Schaamte zorgt ervoor dat men er niet graag over praat. Mannen onder elkaar scheppen nogal eens op dat ze het uren kunnen volhouden en achter elkaar kunnen doorgaan. Hierdoor zijn veel mannen in de veronderstelling dat zij de enige zijn die vroegtijdig klaarkomen of moeilijk hun erectie vast kunnen houden. Het is zo bijna een taboe geworden om erover te praten.

Wetenschappelijk onderzoek laat juist zien dat vroegtijdig klaarkomen onder jonge mannen veel voorkomt. Maar wanneer spreek je van te snel klaarkomen? Uit het onderzoek blijkt dat de gemiddelde duur tot klaarkomen, nadat de penis de vagina ingaat, op ongeveer 5 – 6 minuten ligt. Veel korter dan veelal wordt gedacht. Van vroegtijdig klaarkomen wordt eigenlijk pas gesproken als de man consequent binnen 1 minuut, of soms al binnen enkele seconden, klaarkomt. Veel mannen twijfelen aan hun prestaties terwijl er gemiddeld genomen niet altijd iets afwijkends aan de hand is. Wel kun je met de juiste hulp, oefeningen en tips het stukken langer volhouden in bed, mocht je dat willen.

Ons doel

Ons platform heeft als doel het taboe en de mythes rond te snel klaarkomen en erectieproblemen te doorbreken. Wij bieden gratis interessante, behulpzame, herkenbare en informatieve artikelen aan die door ervaringsdeskundigen en specialisten zijn geschreven. Tevens vindt u op ons platform volop tips om van uw seksuele problemen op het gebied van vroegtijdig klaarkomen en erectieproblematiek af te komen. Uiteenlopend van simpele oefeningen tot verschillende seks standjes en van natuurlijke oplossingen tot aan medicatie. Alles om jouw seksleven te verbeteren en het langer vol te houden in bed.

Het is voor ons van het grootste belang dat u zich vertrouwd en erkent voelt. Onze specialisten en ervaringsdeskundigen informeren zich daarbij breed in de medische literatuur en wetenschappelijke onderzoeken.

Wetenschappelijke literatuur

Onze artikelen worden met de grootst mogelijke zorg geschreven door specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van premature ejaculatie en erectiestoornissen. Wij streven naar een correcte, actuele en betrouwbare informatievoorziening zodat onze bezoekers zich vertrouwd, maar ook daadwerkelijk geholpen voelen, bij het lezen van onze artikelen.

De informatie komt mede tot stand door informatiewinning binnen de wetenschappelijke literatuur. Wij laten ons breed informeren met wetenschappelijke onderzoeken uit de MEDLINE databank, met referenties naar wetenschappelijke artikelen en boeken van de US Natioanal Library of Medicine op Pubmed. Ook volgen wij op de voet de richtlijnen rond seksuele klachten van de NHG-Standaard. U vindt in onze artikelen geregeld links met bronnen naar wetenschappelijke literatuur.

Samenwerking

Wij werken samen met het platform tesnelklaarkomen.nl van drs. C. Coster, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Drs. Coster is naast seksuoloog en relatietherapeut ook zelf ervaringsdeskundige op het gebied van te snel klaarkomen en erectie problematiek. Coster liep jaren rond met deze klachten en heeft na ontelbaar veel onderzoek al zijn informatie en ervaringen gebundeld in 2 bestseller e-books. De e-books zijn een allesomvattende gids, geschreven met als doel elke man snel en natuurlijk van vroegtijdig klaarkomen of erectieproblemen af te helpen. Al tienduizenden mannen zijn dankzij drs. C. Coster snel en met groot succes verlost van hun premature ejaculatie of erectiestoornis. Zij kregen een blijvend beter seksleven.

De e-books zijn ‘Complete Ejaculatie Controle‘ en ‘Complete Erectie Controle‘.

Mocht u naast alle waardevolle informatie, tips en wetenschappelijke onderzoeken op onze website een alles in 1 gids willen hebben die al tienduizenden mannen van vroegtijdig klaarkomen en erectieproblemen af heeft geholpen? Dan raden onze specialisten u deze 2 e-books van harte aan.