Vroegtijdige zaadlozing
|

Voorgoed afrekenen met vroegtijdig klaarkomen dankzij Chris Coster!

Heb jij last van een voortijdige zaadlozing?

Vind je het lastig om de zaadlozing uit te stellen en schaam je je daar een beetje voor en zou je daar nu eindelijk wel eens wat aan willen doen? Je staat niet alleen! Onderzoek heeft uitgewezen dat vroegtijdig klaarkomen een grote groep mannen treft. Veel meer dan aanvankelijk werd gedacht. Dit komt doordat mannen hier natuurlijk uit schaamte niet over praten. Het advies van Chris Coster kan jou daar gelukkig snel en voorgoed vanaf helpen. Je pakt de psychologische oorzaken van het te snel klaarkomen op een simpele en snelle wijze aan, zodat je voortaan veel langer kunt genieten van de seks en klaar kunt komen wanneer jij eraan toe bent!

Medicatie werkt slechts tijdelijk maar vaak zelfs helemaal niet!

Heb je je voortijdige zaadlozing al eens proberen tegen te gaan? Je hebt misschien wel eens gebruikt gemaakt van crèmes en medicatie, zoals Emla, Orgalang en Prixily, maar de kans is groot dat dit niet, of slechts tijdelijk, voor je heeft gewerkt. Je doet met die middelen aan een vorm van symptoombestrijding, het onderliggende probleem pak je er niet mee aan en dus kan je voor de rest van je leven blijven betalen voor die troep. Want dat is wat het werkelijk is. Deze verdovende middelen, die werken vrijwel altijd averechts en zorgen er meestal voor dat je helemaal niet meer kunt klaarkomen. Bovendien moet je de medicatie vaak voorafgaand aan de seks innemen, waardoor er alleen maar meer spanning ontstaat en een spontane sekspartij er dus niet meer inzit.

Medicatie kost je ook enorm veel geld, je dient er iedere keer opnieuw gebruik van te maken om je voortijdige zaadlozing tegen te gaan. Zo’n tubetje Emla Creme bijvoorbeeld kost je al tussen de 45 en 50 euro en je probleem wordt dus niet verholpen.

Wil je zorgen voor een meer structurele oplossing? Zorg er dan voor dat je meer kennis opdoet over het klaarkomen en de seks in het algemeen. Op die manier kun je de psychologische oorzaak aanpakken, zodat je daar vervolgens gewoon gratis van kunt profiteren.

Chris Coster, de man die al duizenden mannen snel van voortijdige zaadlozing afhielp!

Chris Coster heeft zelf jarenlang met voortijdige zaadlozing rondgelopen en weet precies hoe vreselijk de schaamte en frustratie is.

Hij is er inmiddels helemaal van genezen. Na jarenlang onderzoek en verschillende methodes toegepast te hebben heeft hij besloten om een compleet e-book te schrijven waarmee elke man voorgoed van zijn te snelle zaadlozing wordt afgeholpen. Het is een complete gids geworden die het probleem op een simpele manier bij de bron aanpakt. Coster is de uitgewezen persoon die jou als geen ander snel van je voortijdige zaadlozing af kan helpen.

Het populaire e-book dat hij heeft opgericht heeft de naam ‘Complete Ejaculatie Controle‘ gekregen.

Met de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster hoef je voor de rest van je leven geen pillen meer te slikken of dure zalfjes te smeren die bijwerkingen geven en het genot van de seks drastisch doen afnemen. Het e-book leert je ook technieken hoe je het vanavond al langer volhoudt. Wil je nu beginnen en je te vroege zaadlozing de baas worden? Bekijk dan onderstaande link:

> Hiermee reken je voorgoed af met te vroeg klaarkomen!

Handige tips om voortijdige zaadlozing te voorkomen

Zorg er voor dat je een rustige ademhaling hebt en dat je zo min mogelijk fysieke inspanning doet. Zet je teveel gewicht op je armen of span je je krachtig in? Dan heb je meer moeite om de zaadlozing uit te stellen, waardoor het risico van te vroeg klaarkomen veel groter is.

Het is verder de moeite waard om verschillende standjes uit te proberen. Misschien kun je de zaadlozing beter uitstellen wanneer jij onderop ligt.

Het is aangetoond dat een ontspannen gevoel tijdens de seks je zal helpen om de zaadlozing uit te stellen. Je leert je focussen op het moment voordat je een orgasme ervaart, zodat je daar als het ware mee kunt spelen en jij voortaan weer de controle hebt. Dit maakt je bovendien zelfverzekerder in bed en daarmee aantrekkelijker voor met wie je het bed deelt. Wat dat betreft kun je de voortijdige zaadlozing op een uitstekende manier aanpakken, door meer kennis op te doen en je te richten op de methoden van Chris Coster om je snelle zaadlozing de baas te worden.

Complete controle over je ejaculatie

Ben je de schaamte zat? Wil je je voortijdige zaadlozing voorgoed achter je laten en weer optimaal van de seks genieten? Bekijk dan het e-book ‘Complete Ejaculatie Controle’ van Chris Coster. Deze complete gids leert je op de meest effectieve en snelle manier je voortijdige zaadlozing voorgoed achter je te laten. Je kunt je orgasme dan al snel uitstellen tot wanneer jij daar klaar voor bent. De onderstaande link brengt je naar het e-book van Chris Coster:

> Chris Coster’s Complete Ejaculatie Controle!

Vergelijkbare berichten