Ik kom te snel klaar

Vroegtijdige Zaadlozing Valt Makkelijk Te Verhelpen! Hou Het Vanavond Al Langer Vol!

Hoe kom ik van mijn vroegtijdige zaadlozing af?

Heb je last van een vroegtijdige zaadlozing en wil je daar nu eindelijk wat aan doen? Ben je de schaamte zat, of wil je langer kunnen genieten van de seks met je partner? Dit is het moment om er wat aan te doen, een vroegtijdige zaadlozing valt uitstekend te verhelpen. In de meeste gevallen is de oorzaak psychologisch en kun je dit met de juiste training en inzichten oplossen.

In enkele gevallen kom je te vroeg klaar vanwege een te zwakke PC-spier, dit is een fysiologische oorzaak. Je kunt deze spier dan trainen om de problemen te verhelpen.

De kans is groot dat je een vroegtijdige zaadlozing hebt omdat je teveel nadenkt over waar je mee bezig bent. Een veelgehoord advies is om ergens anders aan te denken, al valt dat in het heetst van de strijd natuurlijk niet mee. Denken aan iets dat totaal niet opwindend is kan je daarnaast in problemen brengen met betrekking tot je erectie. Het is daarom verstandiger om jezelf mentaal te trainen en het ‘point of no return’ te leren kennen, het punt vlak voordat je klaarkomt. Zodra je dit leert kennen kun je daar tijdens de seks handig gebruik van maken.

Veel stress of teveel nadenken

Ervaar je een vroegtijdige zaadlozing en ben je benieuwd waar dat vandaan kan komen? De kans is groot dat je de laatste tijd veel stress ervaart, bijvoorbeeld op je werk. Heb je daarmee te maken? Probeer dan eerst tot rust te komen door je hoofd even helemaal leeg te maken, iets dat ook goed werkt op het moment dat je tijdens de seks niet 100% aanwezig bent en je nog teveel nadenkt. Je bent dan afgeleid, waardoor je de zaadlozing niet lang genoeg uit kunt stellen.

Vroegtijdige zaadlozing door zenuwen of fysieke inspanning

Een vroegtijdige zaadlozing kan daarnaast te maken hebben met zenuwen of een teveel aan fysieke inspanning. ‘Wil je te graag’, of ben je best wel zenuwachtig? Dat is niets om je voor te schamen, we hebben daar allemaal wel eens last van (gehad). Het is verstandig om het rustig aan op te bouwen, knuffel bijvoorbeeld eerst eens en ga dan rustig over tot de seks. Zodra jij je op je gemak voelt zal je veel minder last hebben van een vroegtijdige zaadlozing, vooral wanneer je ook de fysieke inspanning (in het begin) wat probeert te beperken.

Het is daarom bijvoorbeeld niet verstandig om zwaar op je armen te leunen tijdens de seks, probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen wanneer je last hebt van een vroegtijdige zaadlozing. Je zou in plaats daarvan eens kunnen proberen onderop te gaan liggen, of een meer comfortabele houding te zoeken. Zodra je fysiek minder inspanning ervaart is de kans groot dat je het klaarkomen beter uit kunt stellen. Een vroegtijdige zaadlozing hoeft wat dat betreft geen probleem te zijn, mits je daar op de juiste manier mee om weet te gaan.

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

Wil je snel afrekenen met je vroegtijdige zaadlozing en ben je daarvoor op zoek naar een concrete oplossing? Indien er sprake is van een onderliggende angst, te weinig controle over je ademhaling, problemen met de pc spier of welke reden dan ook, kies dan voor het e-book ‘Complete Ejaculatie Controle‘ van Chris Coster.

Chris had zelf zijn halve leven last van te vroeg klaarkomen en weet wat er speelt. Zijn eBook helpt elke man gegarandeerd van vroegtijdige zaadlozing af te komen, ongeacht de achterliggende redenen. Het is het meest complete boek om mannen snel en voorgoed van vroegtijdig klaarkomen af te helpen. Zonder ooit nog gebruik te hoeven maken van dure middeltjes en zalfjes zodat je eindelijk weer volop en zonder schaamte van de seks kunt genieten. Klik op de link hieronder om voorgoed af te rekenen met je vroegtijdige zaadlozing:

> Dit is hoe je jouw zaadlozing vanavond al langer zal uitstellen!

Vergelijkbare berichten