Erectieproblemen oplossen zonder medicatie
Erectieproblemen

Erectieproblemen Oplossen Zonder Medicatie? Dit Gaat Je Helpen.

Ik ben me erectiestoornis zat!

Geen nood, Lees dit artikel helemaal en je zult binnen 3 dagen weer een hardere erectie krijgen!

Meer dan de helft van alle mannen boven de 40 jaar krijgt te maken met impotentie klachten. Dit uit zich vooral in het feit dat de penis niet of maar gedeeltelijk tot erectie komt. Ook bij jongere mannen komt het voor. 10% van de mannen tussen de 20 en 40 jaar krijgt regelmatig te maken met erectieproblemen.

Impotentie is overigens niet alleen een probleem van mannen. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat ook vrouwen zowel psychisch als lichamelijk geraakt worden door erectiestoornissen. Dat komt met name omdat er niet of nauwelijks over gepraat wordt. Schaamte en schuldgevoel spelen hierbij een grote rol. Vrouwen zullen impotentie in eerste instantie nog wel goedpraten. Tederheid is immers ook belangrijk en het gaat niet alleen om presteren.

Toch groeien steeds meer stellen die met impotentie van de man te kampen hebben uit elkaar. Ze raken seksueel gefrustreerd en gestrest. Veelal wordt er als oplossing gedacht aan medicatie en andere middelen tegen impotentie. Maar helaas zorgt dit vrijwel altijd voor vervelende bijwerkingen en is het tevens erg duur. Daarnaast is het slikken van medicatie enkel symptoombestrijding. Je erectieprobleem oplossen zonder medicatie is dan ook een veel beter idee. Gelukkig zijn er alternatieve methodes waarmee je je erectiestoornis kunt aanpakken. Zonder vervelende bijwerkingen en die het probleem voorgoed oplossen.

Erectieproblemen oplossen zonder medicatie blijkt een uitstekende methode te zijn om zowel mannen als vrouwen weer van een bevredigend seksleven te kunnen laten genieten!

> Wil je vanavond al een harde langdurige erectie zonder medicatie? Kijk dan hier…

Oorzaken impotentie en hoe kun je erectieproblemen oplossen zonder medicatie?

De belangrijkste factoren die van invloed zijn op het niet krijgen van een goede erectie kunnen liggen op zowel fysiek gebied, denk bijvoorbeeld aan ziektes of aandoeningen, als op het geestelijke vlak zoals stress of depressieve gevoelens. Daarnaast spelen seksuele factoren mee zoals het idee hebben goed te moeten presteren in bed en de angst om te falen. Ook iemands levenswijze (obesitas, roken, overmatig alcohol- en/of drugs gebruik) kan bijdrage aan impotentie.  Vaak is het ook nog eens een combinatie van meerdere factoren. Maar wat de reden ook is. Je erectieprobleem oplossen zonder medicatie is iets waar zowel man als vrouw baat bij hebben en het is gemakkelijker dan je nu waarschijnlijk denkt.

Gezond leven en stimulerende middelen tegen impotentie

Verbeteren of aanpassen van de levensstijl zorgt er in ieder geval voor dat een erectiestoornis niet zal verergeren. Zo kan lichaamsbeweging zeker helpen. Een lichaam in goede conditie zal beter presteren, ook op seksueel gebied. Ook minder alcohol drinken en zorgen voor gezonde voeding zijn zaken die van invloed zijn op de kwaliteit van een erectie. Daarnaast kunnen ook hulpmiddelen die seksuele lust opwekken zoals seksspeeltjes en erotische filmpjes bijdragen aan het krijgen van een goede, complete erectie.

Oefeningen voor een beter seksleven

Een andere belangrijke tip voor als je je erectieprobleem wilt oplossen zonder medicatie is het samen doen van voorspel oefeningen. Denk dan aan elkaar masseren, samen ontspannen en elkaar strelen zonder dat het meteen op seks uitdraait. Bij het masseren is het belangrijk dat stellen er voor zorgen dat ze door niets of niemand gestoord kunnen worden en de tijd nemen om elkaar te masseren. Het masseren kan dan overgaan in strelen. Probeer dan wel om borsten en geslachtsorganen als het ware over te slaan. De concentratie moet liggen op rug, hals, buik, benen, voeten etc. Pas als laatste komen de geslachtsdelen en borsten aan de beurt. Geslachtsgemeenschap is nog niet aan de orde. Het gaat om de opwinding, niet om het orgasme.

Snel en voorgoed afrekenen met je erectiestoornis zonder medicatie en andere middelen!

Ben je opzoek naar een complete manier om snel en voorgoed je erectieprobleem op te lossen zonder het gebruik van medicatie en andere middelen? Een manier waarmee je niet de rest van je leven aan symptoombestrijding doet en waarmee je echt weer volop van de seks gaat genieten?

Lees dan zeker het e-book ‘Complete Erectie Methode’ van Chris Coster. Met deze populaire methode zijn al duizenden mannen snel en voorgoed van hun erectiestoornis afgeholpen. Hiermee kun je direct beginnen en heb je vanavond al een hardere en blijvende erectie!

> Klik hier als je voorgoed wilt afrekenen met je erectiestoornis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *