Erectieproblemen Condooms - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Condooms bij Erectieproblemen? 8 Beste Condooms

Erectieproblemen zijn natuurlijk nooit leuk. Je wilt het liefst kunnen genieten van seks zonder bezig te hoeven zijn met of je penis wel hard wordt. Voordat je allemaal radicale stappen gaat zetten, is het goed om eerst te kijken naar condooms. Deze kunnen namelijk al wonderen verrichten als het gaat om erectieproblemen.

Condooms bij erectieproblemen?

Condooms hebben een beetje een slechte reputatie.

Voor het grootste deel wordt het rubbertje gezien als een saaie noodzaak, in dezelfde klasse als veiligheidsgordels en een verzekering voor je woning.

In de meeste gevallen vinden mensen condooms voornamelijk onhandig en een enorme mood killer.

De moderne man weet echter duidelijk beter dan zijn penis onverpakt te laten. In het Verenigd Koninkrijk daalden nieuwe gevallen van seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia, gonorroe en genitale wratten in 2016 met 4 procent, volgens de meest recente gegevens, terwijl het aantal zwangerschappen daalde tot het laagste niveau sinds 2005. Het is dus duidelijk dat actieve Tindergebruikers wel twee keer nadenken voordat ze onbeschermd aan seks beginnen.

Het moge duidelijk zijn dat veilige seks geen saaie seks hoeft te zijn. Met een beetje knowhow zou je rubberen wing man zelfs je seksleven kunnen verbeteren (en daarbij je gezondheid verbeteren/beschermen).

Als je last hebt van erectieproblemen, kan een condoom je oude hete seksleven weer terugbrengen. Het kan er namelijk voor zorgen dat je het langer volhoudt in de slaapkamer, omdat je penis minder stimulatie krijgt. 

Erectieproblemen Condooms 1 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

Condoomfouten

Voordat we je de beste condooms geven voor erectieproblemen, zijn er nog een aantal condoomfouten die mensen vaak maken bij de aanschaf ervan. Deze bespreken we heel kort. Met deze fouten moet je rekening houden bij welk condoom je ook koopt.

Fout 1: het verkeerde condoom kiezen

Condooms zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Condooms die te strak zitten, kunnen de bloedtoevoer verminderen, wat bijdraagt ​​aan erectiestoornissen. Als je een condoom kiest dat te groot is, kan het tijdens de geslachtsgemeenschap afglijden, wat niet alleen het doel van het dragen van het condoom tenietdoet, maar ook een erectie ongedaan kan maken.

Fout 2: condooms bewaren waar ze niet thuishoren

Een condoom dat maandenlang in een portemonnee wordt bewaard voordat het wordt gebruikt, is geen betrouwbare vorm van anticonceptie. Condooms hebben een houdbaarheidsdatum, dus je moet altijd goed opletten en de houdbaarheidsdatum bekijken.

Condooms moeten daarnaast op een koele, droge plaats worden bewaard. Condooms die na de houdbaarheidsdatum in portemonnees of handschoenenkastjes worden bewaard, kunnen er stijf en droog uit komen. Ze zijn dan niet alleen moeilijk aan te trekken en oncomfortabel in het gebruik, ze zijn ook niet veilig.

Fout 3: slechte timing

Een belangrijke regel over timing is om ervoor te zorgen dat een condoom om een penis heen gaat en er weer af komt terwijl de penis in erectie is. Als je probeert jouw condoom om te doen voordat je penis helemaal rechtop staat, gaat het niet gemakkelijk om en kun je een slechte start maken.

Een condoom laten zitten totdat je penis zijn erectie verliest, is trouwens ook gevaarlijk, omdat het sperma via de bodem uit het condoom kan lekken.

Fout 4: slechte techniek

Studies tonen aan dat veelvoorkomende condoomblunders zijn: het condoom ondersteboven omdoen, het condoom uitrollen voordat je het probeert om te doen, en geen ruimte laten aan de punt van het condoom. Geen ruimte laten aan de punt of een luchtbel aan de punt hebben, kan ongemakkelijk zijn en kan leiden tot een geknapt condoom.

Het kan gênant zijn om erachter te komen hoe je je condoom moet omdoen in het bijzijn van je partner. Het beste advies? Lees de aanwijzingen en oefen tijdens een proefrit het omdoen van je condoom.

Fout 5: Regels die je moet volgen voor je condooms

Neem de tijd om het juiste condoom voor jou te kiezen, rekening houdend met factoren zoals maat en smering. Gebruik nooit scherpe voorwerpen of je tanden om je condoomverpakking te openen.

Het is belangrijk om te weten hoe je je condoom op de juiste manier gebruikt (oefen privé!), en om condoomgebruik met je partner te bespreken voordat je allebei in de stemming bent.

Erectieproblemen Condooms 2 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

9 beste condooms

1. Durex Performa

Durex Performa-condooms zijn speciaal ontworpen om een orgasme uit te stellen en zo nog langer te kunnen genieten. Een gel aan de binnenkant van het condoom zorgt ervoor dat het orgasme van de man wordt uitgesteld en dus dat jij je zelfverzekerder kunt voelen in de slaapkamer.

Het condoom is voorzien van een Easy-On-pasvorm met uiteraard een reservoir, uniek gevormd voor meer comfort. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk, transparant rubber latex.

2. Trojan Extended Climax Control-condooms met glijmiddel

Trojan Extended Climax Control Condooms zijn geweldige allrounders. Ze zijn uitgerust met een zijdezacht glijmiddel dat ervoor zorgt dat het plezier langer duurt, en zijn gemaakt van hoogwaardige latex die het risico op zwangerschap of soa’s vermindert.

Ze bevatten ook een desensibiliserend glijmiddel voor de penis, wat de kans op voortijdige ejaculatie kan helpen verminderen.

3. Durex Extended Pleasure-condooms

Wat je behoeften in de slaapkamer ook zijn, de kans is groot dat Durex er een condoom voor heeft ontwikkeld en ook voor voortijdige ejaculatie/erectieproblemen is het niet anders. Deze condooms bevatten benzocaïne, een speciaal glijmiddel om de ejaculatie te vertragen, en zou dus moeten helpen als je vroeg begint met schieten. Dit condoom stelt je orgasme uit en laat je langer presteren in de slaapkamer.

4. Trojan Extended Pleasure-condooms

De “plezierverhogende latexcondooms” van Trojan zijn bekleed met het Climax Control-smeermiddel van het merk, dat de gevoeligheid en het risico van vroegtijdige orgasmes vermindert. De buitenkant van deze condooms is ook bedekt met zijdezacht glijmiddel, voor het plezier van jou en je partner.

5. Pasante Delay-condooms

Een minder bekende naam, maar niet minder effectief. Deze Pasante Delay-condooms verdoven zachtjes de punt van de penis met lidocaïne om mannen te helpen langer mee te gaan tijdens seks.

6. Durex Performa Intense Mutual Climax-condooms

Deze rubbers bevatten niet alleen een smeermiddel om je af te remmen, maar zijn ook ontworpen om haar te versnellen. Hopelijk ontmoet je elkaar ergens in het midden.

7. KarmaSutra Long Last-condooms

Aan het duurdere einde van het spectrum bevinden zich KarmaSutra’s Long Last-condooms. Deze gestippelde climax control-condooms bevatten een speciaal samengesteld glijmiddel waardoor je veel langer meegaat.

8. SICO Marathon-condooms

Gelukkig zijn SICO’s in Duitsland gemaakte Marathon-condooms omhuld met benzocaïne, wat volgens het bedrijf zal resulteren in “plezier dat langer duurt“.

Al de voorgenoemde condooms helpen je het een stuk langer vol te houden in de slaapkamer. Niet enkel omdat een condoom dat sowieso al doet, maar ook omdat ze speciaal ontwikkeld zijn om je orgasme uit te stellen.

Erectieproblemen Condooms 3 - Last van te snel klaarkomen of erectieproblemen?

E-book Complete Ejaculatie Controle

Als je nog meer tips en tricks wil over hoe je je ejaculatie onder controle kunt houden, raden we je aan om het e-book Complete Ejaculatie Controle aan te schaffen.

De schrijver van dit boek heeft een unieke aanpak ontwikkeld die ervoor zorgt dat te snel klaarkomen bij de kern wordt aangepakt. De informatie die in het boek staat, helpt je het langer uit te houden in de slaapkamer.

In het boek kun je lezen over de eventuele oorzaken van vroegtijdige ejaculatie (waaronder gevoeligheid, een gebrek aan beheersing en masturbatie). Ook lees je natuurlijk over hoe je het kunt oplossen en hoe je van 30 seconden naar 30 minuten gaat in de slaapkamer!

Momenteel krijg je bij het e-book allerlei extra interessante boeken/programma’s als bonus gratis erbij.

Hierbij kun je denken aan: Veilig Voorspel Voorbij (zo overleef je het voorspel zonder klaar te komen), Orgasme Zonder Penetratie (Tips en adviezen om je partner zonder penetratie orgasmes te geven), PC spiergids en Trainingsplan (Hoe je je PC spier traint om het langer uit te houden in bed), Voor Altijd Beheersing Programma (Leer hoe je voor altijd beheersing hebt over je vroegtijdige ejaculatie), 7 Tips Voor Meer Plezier in je Seksleven (Tips om je seksleven spannender, speelser en minder beladen te maken),  Je Partner Het Bed in Verleiden in 3 stappen (Hoe je haar sneller in bed krijgt en haar enthousiaster maakt voor seks), Levenslange updates (digitale updates van het boek Complete Ejaculatie Controle).

> Direct afrekenen met je te vroege zaadlozing

Vergelijkbare artikelen