Seksstandjes - Last van te snel klaarkomen?

9 Ultieme Seksstandjes Voor Langere Seks: Stel je Orgasme Uit

Er zijn sommige dingen in het leven die niet bedoeld zijn om lang mee te gaan, maar seks … is niet één van die dingen. Begrijp ons niet verkeerd, er is zeker een tijd en plaats voor vluggertjes – en, jazeker, die kunnen enorm heet/opwindend zijn. Maar over het algemeen moet van seks vooral worden genoten zonder een bepaalde tijdslimiet.

9 ultieme seksstandjes voor langere seks: stel je orgasme uit

1.     Lepeltje-lepeltje

Je kent dit seksstandje voor langere seks vast wel. Zij staat aan haar kant. Jij staat aan jouw kant. Je schuifelt achter haar aan. Meestal schuift ze lekker met haar kont tegen je aan en af en toe tilt ze misschien een been op.

Deze positie helpt mannen langer mee te gaan in de slaapkamer, omdat je grotendeels zo dichtbij zit dat er niet veel ruimte is voor snelle stoten.

Hoe dichterbij je komt, hoe beter voor dit standje. Bovendien vereist deze positie wat zorgvuldig manoeuvreren. Dit betekent over het algemeen dat je je als man op iets anders moet concentreren dan enkel klaarkomen. Als je als man te opgewonden raakt en sneller gaat stoten, is de kans groter dat je ook klaarkomt. Je zal als man daarom in dit seksstandje worden gedwongen te stoten met aanhoudende, langzamere bewegingen. Perfect voor langere seks!

Omdat je je als man zo goed moet kunnen concentreren, zorgt dit seksstandje voor langere seks ervoor dat je het een stuk langer volhoudt en dus langer kunt genieten van de seks!

Seksstandjes 3 - Last van te snel klaarkomen?

2.     Op elkaar zitten

Hier ga je eigenlijk kriskras op elkaar zitten. De man zal gaan zitten met zijn voeten op de grond en de partner zal boven op hem gaan zitten.

Dit seksstandje is er één die het vermogen van een man om te snel te bewegen beperkt, wat belangrijk is bij het proberen om seks te verlengen. Ze kan op en neer en rond en rond bewegen, maar er is echt geen tot weinig kans waarop hij kan beginnen met het geven van intense, snelle stoten om zijn orgasme te bereiken.

Om de vrouw meer controle te geven in deze positie, is de suggestie dat ze haar armen om zijn nek slaat en achterover leunt. Het zorgt voor een mooie visuele tease en stimuleert daarnaast meer oppervlakkige penetratie, waardoor je als man goed een orgasme uit kunt stellen.

3.     Cowgirl

Elke positie die de vrouw bovenop plaatst, beperkt het bewegingsbereik van de man. Cowgirl is dus een goed seksstandje voor langere seks. Reverse cowgirl is er nog één. Hoe dan ook, zij zal de teugels in handen hebben en als man kun je van het uitzicht genieten. Het is een win-winsituatie.

Dit soort houdingen maken diepe penetratie mogelijk, maar aangezien zij hier de controle heeft, kan ze langzamer gaan of in langzame cirkels op en neer bewegen om ervoor te zorgen dat de seks langer duurt. Hij zal zeker genieten van de seksuele stimulatie en het uitzicht, maar hij zal dus niet per se sneller klaarkomen. Meestal genieten vrouwen in dit soort posities van langzamere, kleinere stoten.

Seksstandjes 4 - Last van te snel klaarkomen?

4.     Bend and press

Laat je partner bij dit seksstandje voor langere seks op haar rug gaan liggen terwijl ze je aankijkt. Til haar benen op en plaats ze tegen je eigen borst en penetreer haar in deze positie.

In deze positie kan de dame tot op enige hoogte de controle overnemen of houden, want als ze vindt dat dingen te snel gaan, kan ze het tempo met haar voeten regelen, waardoor het moment voor jullie beiden een stuk langer duurt.

5.     Side by side

Hier gaan jij en je partner op jullie zij liggen terwijl jullie tegenover elkaar liggen.

Dit seksstandje voor langere seks bied je geen diepe penetratie, waardoor je je orgasme kunt uitstellen.

Jouw bekken moet ver onder die van de vrouw zijn, met haar bovenbeen om je middel gewikkeld.

Je kunt haar helpen de penis in haar vagina te brengen, wat enige heupmanoeuvreerinspanningen van zowel jou als je partner vereist, maar als je eenmaal binnen bent getreden, ben je ready to go. Op dit punt kun je je partner vragen om jou dichterbij te trekken, zodat er genoeg ruimte is voor de penis om naar binnen en naar buiten te bewegen. Omdat je tegenover elkaar staat, geeft deze positie je ook een extra communicatievoordeel. Hierdoor kun je je bewegingen beheersen, waardoor je een vroegtijdige ejaculatie kunt vertragen.

6.     Doggy

Je zult misschien denken, doggy? Dat is toch één van de gevaarlijkste standjes om aan te nemen als je niet snel wilt klaarkomen? Toch kan een eenvoudige aanpassing van dit seksstandje het perfect maken, zeker als je toch wel een groot fan bent van doggy.

Begin vanuit de typische doggy-positie waarbij de vrouw op handen en knieën zit, terwijl je als man daarachter knielt. Je partner moet jou haar van achteren laten penetreren, maar om de seks langer te laten duren gaat ze geleidelijk op haar buik liggen (iets hoger kan ook, maar in een positie die de penetratie in ieder geval minder diep maakt).

De man moet de bewegingen van de vrouw in dit seksstandje volgen om te voorkomen dat penetratie te diep gaat, ofwel naast je liggen (samen met zijn buik op de rechte rug van zijn partner) of zichzelf enigszins rechtop op zijn knieën houden. Dit kan de hoeveelheid stimulatie die hij ervaart langzaamaan verminderen, terwijl je nog steeds alle sensaties krijgt om ultiem te kunnen genieten van de seks.

Seksstandjes 5 - Last van te snel klaarkomen?

7.     Stand and carry

Bij het Stand and carry-standje is het de bedoeling dat de man het volle gewicht van zijn partner draagt, terwijl de vrouw in deze positie met haar benen om zijn middel is gewikkeld. Dit seksstandje voor langere seks is perfect omdat het zoveel concentratie vereist van de man. De man moet zich in deze positie focussen om het evenwicht te behouden tijdens de penetratie. Dit zorgt ervoor dat de man minder snel klaarkomt en de seks dus langer kan duren.

Wel raden we je af om dit seksstandje voor langere seks te doen met je partner als je niet (zeker weet of je) in staat bent het gewicht van je partner te kunnen dragen. Het is verder van belang dat dit seksstandje wordt uitgevoerd in een omgeving die veilig is enjeervoor zorgt dat je geen blessures oploopt. Het standje lijkt namelijk vaak gemakkelijker dan het is.

Mocht je moeite hebben om te blijven staan tijdens je romantische ontmoeting, dan kan dit seksstandje voor vroegtijdige ejaculatie gevaarlijk zijn. Bovenaan de trap is dus waarschijnlijk geen goed idee!

Omdat de man bij dit seksstandje voor langere seks de controle heeft, werkt het heel goed. Bovendien is penetratie bij dit seksstandje minder diep, omdat er een bepaalde hoek wordt aangenomen. Tot slot bepaalt de man de snelheid van de penetratie, dus als hij voelt dat hij gaat klaarkomen, kan hij langzamer gaan.

8.     Lotusbloem

De partner die de penetratie verricht, zit in een gekruiste beenpositie (ook wel bekend als de kleermakerszit). De andere partner gaat bovenop zitten, met het gezicht naar de partner die in de kleermakerszit zit toe, en wikkelt dan de benen om de ander heen. Je kunt ook je armen om elkaar heen slaan als jullie dat fijn vinden, zodat zowel je armen als benen in een omhelzing zijn. Dit seksstandje voor langere seks is eigenlijk gewoon een dikke knuffel.

Dit seksstandje voor langere seks zorgt voor wrijving, beweging en nabijheid in één. Het is erg lieflijk en sensueel, maar zorgt er ook voor dat je dus langer seks kunt hebben. Je kunt oogcontact maken met je partner en daarnaast je hele lichaam gebruiken om je echt één te voelen met je partner en op elkaar te grinden voor een nog betere seksuele sensatie. Dit standje is tevens fantastisch om lekker te kunnen knuffelen en zoenen tijdens seks!

Aftrekken 8 - Last van te snel klaarkomen?

9.     Coital alignment technique (CAT)

De partner die wordt gepenetreerd, begint door op de rug te gaan liggen met een kussen onder de heupen en billen, zodat de heupen naar boven gericht zijn, naar het lichaam van hun partner. Dit zorgt voor een directer contact met de clitoris, wat natuurlijk erg fijn is voor de vrouw. De penetrerende partner komt bovenop, missionarisstijl, en brengt de penis naar binnen.

CAT is een variatie op de standaardmissionaris die het plezier voor beiden vergroot. Elke keer dat er direct contact is met de clitoris en de omgeving daaromheen, neemt het plezier toe voor de partner die wordt gepenetreerd. De man bepaalt hier hoe snel en diep de penetratie gaat, dus hij kan zich ook goed inhouden als hij merkt dat hij gaat klaarkomen. Als de heupen van de vrouw worden verhoogd terwijl een partner naar het lichaam beweegt, is er het gevoel van glijden en wrijving op de uitwendige vulva. Dit leidt uiteraard eerder tot een orgasme voor de vrouw.

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is dit handig omdat veel mensen met vulva’s geen orgasme kunnen krijgen van alleen penetratie/geslachtsgemeenschap. Over het algemeen hebben vrouwen clitorale stimulatie nodig. Dit standje kan je dus ook helpen je partner (beter) te bevredigen terwijl je tegelijkertijd beiden langer kunt genieten van seks!

Vergelijkbare artikelen